گوش انسان-انیمیشن

گوش انسان – آموزش های علمی برای کودکان

telegram468 گوش انسان - آموزش های علمی برای کودکان

گوش انسان از چه قسمت هایی تشکیل گشته – از سری مقالات آموزشی کودکانه

اندام های حسی ما را از محیط اطراف باخبر می کنند پوست، بینی و زبان برای لمس کردن، بوییدن و چشیدن به ما کمک می کنند. اندام های حسی در ماهیچه ها هم وجود دارند. آنها به مغز خبر می دهند که ماهیچه ها در جه وضعیتی هستند . به همین دلیل بدون اینکه به دست و پای خود نگاه کنیم ، می توانیم بفهمیم که در چه وضعی قرار دارند . چشم و گوش مهمترین اندام های حسی هستند. برای همین می توان آنها را پیشاهنگانی نامید که ما را از اتفاق هایی که در پیش است خبر می کنند .

ساختمان گوش انسان

گوش به سه قسمت بیرونی، میانی و داخلی تقسیم می شود. گوش بیرونی به گرفتن صدا کمک می کند و آن را از راه مجرای شنوایی به پرده گوش می رساند . پرده گوش به ارتعاش در می آید و سه استخوان کوچک چکشی، سندانی و رکابی را، که در انتهای گوش میانی قرار دارندبه ترتیب به حرکت در می آورند. حرکت استخوان سوم سبب ارتعاش روزنه بیضی می شود که در گوش داخلی قرار دارد. گوش داخلی از حلزون گوش تشکیل شده است که لوله ی مارپیچی و استخوانی است. در این حلزون مایعی وجود دارد که با غشاهایی به چند بخش تقسیم شده است یکی از این غشاها، غشای پایه است که گیرنده های شنوایی روی آن قرار دارند . این گیرنده ها، یاخته های مویی نامیده می شوند.

ear-istgahekoodak-300x237 گوش انسان - آموزش های علمی برای کودکان

ساختمان گوش انسان

فشاری که به روزنه بیضی وارد می شود ، فشار مایع حلزون را تغییر می دهد. سپس غشای پایه به ارتعاش در می آید و یاخته های مویی خم می شوند. آنگاه تکانه ی الکتریکی به وجود می آید و به مغز می رسند.
مجاری نیم دایره سه مجرای گوش میانی هستند . درون این مجراها پر از مایعی است که وقتی سرمان را تکان می دهیم یا بالا و پایین می پریم تکان می خورد. در نتیجه سلول های عصبی تحریک می شوند و مغز را از وضع سر باخبر می کنند . مجاری نیم دایره برای حفظ تعادل به انسان کمک می کنند.

گوش انسان یک لوله ی مارپیچ استخوانی دارد که به آن حلزون گوش می گویند. مایع داخل گوش، با غشاهایی به چند بخش تقسیم شده است . صدایی که می شنویم ، در حقیقت موج صوت است که به تکانه های الکتریکی تبدیل می شود.

ایستگاه کودک

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *