رفتارهای کودکی و عدم وجود این رفتار در کودک

رفتارهای کودکی و راهکارهای تقویت کودکی کردن در بچه ها – قسمت دوم

telegram468 رفتارهای کودکی و راهکارهای تقویت کودکی کردن در بچه ها - قسمت دوم

رفتارهای کودکی و راهکارهای تقویت آن را در قسمت قبل بررسی کردیم و در این قسمت علاوه بر ادامه مطالب قبل در پایان به این جمع بندی می رسیم که چگونه کودک درون را در والدین تقویت کنیم

تقویت رفتارهای کودکی – به پیامدهای رفتارهای بزرگسالانه توجه کنید
اگر فرزندتان از شما می خواهد که با برادر یا خواهر بزرگتر بازی کند، اما شما احساس می کنید که آن بازی خاص برای سن و سالش مناسب نیست، خشونت زیادی دارد یا ترسناک است ، با خیال راحت نه بگویید.
در واقع بهتر است به جای اینکه موقع تصمیم گیری از خودتان بپرسید که بچه ی من چه می خواهد باید از خودتان سوال کنید که این کار به خصوص چه تاثیری روی فرزندم می گذارد.
یا اگر فرزندتان به همراه بزرگترها فیلم یا سریالی را می بیند و اصطلاحات بزرگسالانه ای را که از شخصیت های نامناسب تلویزیونی شنیده، تکرار می کند معنایش این است که هنوز برای مقاومت کردن در برابر تاثیر شخصیت های تلویزیونی کوچک است.

رفتارهای کودکی – نگذارید جلب توجه کند.
یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود کودک تمایل داشته باشد مثل بزرگترها رفتار کند توجهی است که والدین، معلمان، مربیان و اطرافیان به این رفتارها نشان می دهند . در واقع کودک به دلیل رفتارهای بزرگانه اش مورد توجه قرار می گیرد و همین جلب توجه او را تشویق می کند که به این رفتارها ادامه بدهد. روش درست برای برخورد با این کودکان، بی توجهی بدون تحقیر و توهین است. یعنی اگر کودک شما در جمع بزرگسالان حرفی بزند که تطابقی با سن و سالش ندارد، بهتر است توجهی به آن نشان ندهید و از پدربزرگ، مادربزرگ و خاله و عمو معلم و … نیز بخواهید که این رفتار را در پیش بگیرند . اگر کودک ببیند یا احساس کند که حرف های بزرگانه اش مورد توجه دیگران بوده یا باعث خنده و شوخی آنها شده است به این رفتارها ادامه میدهد تا از این توجه ها برخوردار شود.
این مساله در مورد توجه منفی به رفتارهای بزرگسالانه فرزندتان هم صدق میکند یعنی ممکن است شما با دعوا کردن، تنبیه کردن ، عصبانی شدن و … بخواهید که رفتار کودک را اصلاح کنید اما توجهات منفی نیز می تواند باعث تقویت این رفتار در او شود.

-گوشه-گیر-2-300x165 رفتارهای کودکی و راهکارهای تقویت کودکی کردن در بچه ها - قسمت دوم

کودک

رفتارهای کودکی – به غریزه تان اعتماد کنید.
اگر دخترتان که در دبستان درس می خواند دوست داشته باشد مثل شما آرایش کند آیا به او احازه می دهید.
بهتر است گاهی به غریزه ی خودتان اعتماد کنید. مثلا می توانید به او اجازه بدهیدکه فقط گاهی از لوازم آرایشی شما آن هم فقط در خانه استفاده کند.به شرط اینکه بداند تا سن مشخصی اجازه ی استفاده از لوازم آرایش شخصی در بیرون از منزل را ندارد.
یادتان باشد که حرف شما و همسرتان باید در این زمینه کاملا یکی باشد تا کودک دچار دوگانگی نشود.
بنابراین قبل از اینکه برای فرزندتان قانون خاصی را تعیین کرده و پیامدهای عدم رعایت آن را به کودک گوشزد کنید باید با همسرتان در این زمینه به توافق برسید.
والد گری * کودک درون فعال
به عنوان پدر یا مادر برای اینکه بتوانید به کودکانتان اجازه ی تجربه کودکی کردن درون فعالی را بدهید، بهتر است اول از خودتان بپرسید که آیا من چنین اجازه ای به فرزند داده ام، آیا من به عنوان یک بزرگسال کودکی کردن را تجربه کرده ام، آیا من به عنوان والد کودک ، در تعامل با او از کودک درونم استفاده کرده ام
تا زمانی که شما همه انرژی خود را روی والد درونتان جمع کرده ایدو انرژی در کودک درونتان فعال نیست ، تبدیل به آدمی می شوید که اگر چه در موقعیت هایی تبدیل به آدمی دوست داشتنی و دلپذیر می شود ، اما در بعضی از فرصت های تعاملی، فرصت های زناشویی و … به خوبی ایفای نقش خواهد کرد. از همین امروز شروع کنید و ابتدا کودک درون خود را فعال کنید .
کودک درون شما در شرایط زیر فعال می شود.
زمانی که با تماشای یک فیلم یا دیدن یک نمایش تلویزیونی به راحتی گریه می کنید.
زمانی که با کودکان خوش و بش و بازی می کنید.
وقتی از بازی کردن با اسباب بازی کودکان لذت می برید.
زمانی که برنامه های کودکان و کارتونهایی را که برای آنها ساخته شده است نگاه می کنید مجذوب می شوید و لذت می برید
زمانی که برای چیزهایی که در گذشته داشته اید و آن ها را از دست داده اید گریه می کنید ودچار سوگ می شوید.
زمانی که می خواهید توجه بزرگترهای فامیل یا خانواده را جلب کنید و از محبت آن ها برخوردار شوید
زمانی که به خواندن کتاب های کودکان می پردازید، فیلم تماشا می کنید یا آلبوم عکس های دوران کودکیتان را نگاه می کنید
زمانی که ادای دختر با پسر کوچکی را در می آورید، مانند آنها حرف می زنید و احساسات شدیدی را مانند گذشته تجربه می کنید.

ایستگاه کودک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *