فرزند مضطرب

فرزند مضطرب خود را با این ده جمله آرام کنید

telegram468 فرزند مضطرب خود را با این ده جمله آرام کنید

فرزند مضطرب و ده جمله آرامش بخش

من اینجا هستم، تو در امانی
استرس و اضطراب باعث می شود که اوضاع نگران کننده تر و ترسناک تر از آنچه واقعا هست، به نظر برسد. این جملات به کودکان شما کمک می کند تا زمانی که احساس می کند کنترل اوضاع از دستش در رفته، با شما آرام شود به خصوص اگر در بالاترین حد استرس باشد.
از فرزند مضطرب خود بپرسید نگرانی ات چقدر بزرگ است

با پرسیدن سوال های متفاوت به فرزندتان کمک کنید تا حجم استرس و نگرانی ای را که در در درون خود احساس می کند در قالب کلمات بیان کرده و تصویری واقعی از احساس که دارد به دست بیاورد
حق با توست این موضوع خیلی ترسناک است اما
ترس کودکتان را به رسمیت بشناسید و آن را بی اهمیت جلوه ندهید اما از مبالغه کردن در مورد این ترس ها و نگرانی ها نیز خودداری کنید. مثلا می توانید به کودک مضطرب خود بگویید ترسناک است اما تو ما را داری و اینجا در امانی یا اینکه ترسناک است اما تو برایش راه حل پیدا می کنی یا ترسناک است اما تو قبلا هم از پسش برآمده ای

child-anxiety-istgahekoodak.ir_ فرزند مضطرب خود را با این ده جمله آرام کنید

کودک مضطرب

عزیزم من وقتی ناراحت می شوم چند نفس عمیق می کشم. تو هم امتحان کن.

بعضی وقتها استرس کودک آن قدر زیاد است که از بکار بردن هر گونه روش آرامش بخشی خودداری می کند . در این موقعیت ها بهتر است کمی از خودتان مایه بگذارید و بگویید شما وقتی نگران هستید چه می کنید و چطور با استرس هایتان کنار می آیید.
عزیزم این احساس گذراست.

برای فرزند مضطرب از تجربه خودتان بگویید و به او توضیح دهید که این احساس ترس و نگرانی که در حال حاضر برای او مشکل زا شده، گذراست و درست بر خلاف چیزی که فکر می کند اوضاع تغییر می کند. به او یاد دهید که به ذهنش اجازه ندهد که در این موقعیت گیر بیفتد.
می توانی نگرانی ات را نقاشی کنی

خیلی از بچه ها قادر به بیان احساساتشان در قالب کلمات نیستند . بنابراین آنها را تشویق کنید تا این احساسات بد و منفی را روی کاغذ بکشند. این روشی برای تخلیه ی خشم آنهاست.
درباره اش با من حرف بزن

شرایط را برای فرزند مضطرب خود طوری فراهم کنید تا بدون اینکه کسی یا چیزی صحبت هایش را قطع کند. درباره ی ترس هایش با شما حرف بزند ، بعضی از بچه ها نیاز به کمی زمان دارند تا بتوانند احساستشان را تجزیه و تحلیل کنند.
بگذار پایان قصه را عوض کنیم.

بسیاری از کودکان مضطرب احساس می کنند که داخل یک چهارچوب تکراری گیر افتاده اند و هیج راه فراری ندارند ، بنابراین سعی کنید با تعریف مجدد اتقاقی که افتاده یا ماجرایی که پیش آمده گزینه های بیشتری در اختیارشان قرار دهید.
درباره ی این مشکل چه چیزهای دیگری می دانی.

بعضی از بچه ها وقتی که در مورد آنچه که باعث ترس و نگرانی شان (مثلا ترس از طوفان، رعد و برق و یا ترس از حیوانات و … ) شده اطلاعات بیشتری کسب می کنند خیالشان راحت شده و در این زمینه احساس قدرت و اعتماد به نفس پیدا می کنند.
من کنارت هستم، از من چه انتظاری داری؟

به جای اینکه نشان دهید نیازها و مشکلات فرزندتان را به طور کامل می دانید و اصولا این مشکلات به خودش مربوط است و باید به تنهایی از پس آن برآید . این فرصت را به او بدهید که به شما بگوید چه انتظاری از شما دارد؟
دوست داری که چکار کنی آرام شوی؟

فهرستی از روش هایی که با توجه به سن و علایق فرزندتان می تواند باعث آرام شدنش شود تهیه کنید و هر چند وقت یکبار یکی از این روش ها را با همفکری با او انتخاب کرده و استرسش را رفع کند

برگرفته شده از مقاله خانم ترانه رجبیان

ایستگاه کودک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *